Thursday, August 11, 2011

CHEESE CAKE


haaaa..
ni nak cite ni pasal chesee cake..hehe
sebelum pose ritu aku ade ar kn chesee cake
kat umah cousin aku dia buat..
hurmm sedap korang...nyum3...
aku nk tmbh tapi segan ar kan
sbb nnt adk2 dia pun nk mkn gak..haha

so nk dijadikan cerita..
aku pun teringt2 la kat cheese cake tu..
aku pun tnya ar dia..
seng tak wat chesse cake ni..
nk guna oven sumer ker..
mklumlah umah ake takde oven so takley la nk wat cake2 ni..
then dia reply kat fb..(dia kat oberc yer..)
ala seng jer.. tak guna oven punn..
so aku pun dtg ar semgt
ermm boleh buat ni
degn perasaan tak sbr aku pun
BAK MAI RESEPI CHE NK TERAI BUAT..hehe
tak lama pastu dapat ar resepi dia..hehe

baca teliti ni detail2 dia
nak g beli barg la katekan..
hahaha
la sonag jo..haha
pegi dapur jumpe mama ngan abh
mama abh nak duit..hehe
nak buat ape mak aku tnya la kan op kos la tetb mintk duit..haha
nk g buat chesee cake..aku menyengeh je..haha

dipendekn cerita aku dapat duit
trus g beli barg..haha
pastu mlm tadi aku buat la
kelentung kelentang kat dapur sesorg..
(alamak kantoi lak tak g terawih..hehe)

da siap sumer
aku pun masuk kan dlm peti ais..
pasti 2 3 jam peh tu aku mkn
ermmm sedappp korunkkkkk...
teliur aku..haha
tapi termanis ckit..haha

k la..:)
tu je nk  bgth  sbnrnyer..hehe
AKU WAT CHESEE CAKE MLM TD..
haha pnjg betul mukadimah kan nk bgth aku buat chesee cake..haha
k la papaiiiiii~ ^_^

1 comment:

rin0x_adz said...

post la resepi kt blog..leh gak aku try2 kat umah...hihi