Thursday, August 2, 2012

New Background

Assalamualaikum...
Tak Jawab Dose..hehe
so as semua tahu, da lama gile gile gile tak update blog ni
kekurangan masa (eh mcm bnyk je masa lapang??), busy ya amat
tak dapat la nk ngdp laptop ke komputer ke untuk update
latest2 entry kat blog usang ini..hehe
so minggu ni ter over rajin pulak so
nak makeover this blog yang da lama tak d makeover kan
dis time nak buat blogskin yang simple mimple jer..hehe
no more crowd2
biar simple tp sedap mate memandang..hehe
so
i would like to take a few comment from u guys
about this new background
if there any improvement that i need to do
suggest je
and if ade mane2 tutorial yang bgus
sile2 la tinggal kan link untuk saye
tengok dan blaja yer..
^_^

jangan lupe comment and give some suggestion yer..
Lot love,
duniasweetsour~ Wink~

2 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

cantik... warna yg sweet sgt syg.... tp kalau boleh lebarkan la lagi ruang post tu, baru nmpk mcm blog.. ^.^ keep it up darling!

LovESweeTCandY said...

lady aina thanks..hehe besarkan ea.. k2 t saya besar kan... tq for suggestion yer..^_^