Wednesday, December 1, 2010

kenGkawAn

ha...
nak tau kenapa tetb tjuk entry aku tuh kengkwn..
nak di jadikn cerita..
aku ni suke bc belog org..
x kisah lar kenl ke x knal ke kan..
aku bc jerw..
so bc nyer bc..
bnyk lak aku jupe cerite psl kengkwn nih..
so aku pun rasa mcm nk gak ar kan..
suke ikut2 org nih..hehe

so kali ni aku cite psl kengkwn girl aku ar eaa..
aku ni xd ar ramai sgt kengkwn pompuan sbb nyer..
aku ni x bape pandai nk jg ati diorg..
pastu sgt3 sush untk mintk maaf..
aku teknkn di situ sgt2 sush nk say I AM SORRY
satu pergai yg sgt2 x elok so jgn ikut ea kengkwn..:)
hanya mereka2 yg boleh than ngan aku jer stay yg lain sumer cabut lari..huhu
so yg kwn ngan aku skg ni pun da bape kali tah terasa gamaknyer..
dan kire nyer kat cni aku mintk maaf la ats segala salh clap aku kat korg eaa..



ni namo ea siti hajar aku suka pagl ct tp kengkwn yg lain pgl haja jer.. dia ni la kwn aku yg paling tahan ngan aku nyer perangai, paham aku n wat idup aku hapy..hehe dia seorg yg cool habis n pandai sgt kawal emosi n phm sgt2 ngan emosi aku especially..hehe sbb dia pahm aku then dia tAhan ngan aku smpai skang n aku sgt syg kat dia.. stakt ni xd yg dpt ganti dia..:)



yang ni namo ea faradila aku pgil dia fara jer.. dia aku knl kat phg girl fis yg rapat ngan aku kat sane.. so erti kate lain dia jadi kawan bahek aku ar kat saner..hehe dia ni seorg yg very gegurl..hehe baik(solat x tgl), pndai, lawa kire pakej yg lengkap untk dibuat istri yer kengkwn..hehe su1 yg sensitif gak cept ters n mntskn ayaq mata..hehe tp kekdg pandir thap leh thn gak ar..hehe dia ni aku rase girl yg plg bnyk ar ters ngan aku tp aku slalo wat tak tau jer..huhu sian kat dia.. sekiranyer dia bc ar blog aku nih aku nak mintk maaf sesgt ar kat dia ats segala slh clap aku.. skrg aku ngan dia da x bape kamceng mcm memula dulu maybe silap aku sendri gak tp harap keaadan tu leh di baiki..huhu

ha dua org minah ni lak skunk adalh housemate n roomate aku..hehe yg kri nameyer adela yg knn ayien dedua org phg..hehe diorg ni pon agk rpt gak ngan aku sejak duduk umh sewa n diorg ni la dak fis om221 yg aku tegor..hehehe diorg ni mcm kembar asyik kepit dua org jer..hehe tp diorg ni gak la yg wat aku gelk2 kat umah n kekdg jadi mangsa buli aku..hehe

yg ni lak namo ea nurul najwa.. aku pgil dia wawa je.. seorg yg sgt2 tegas n grg ok.. tp juga seorg yg fun..hehe pnah wat kejutn giler kat aku.. dia gak seorg kwn study yg hebat...hehe dia gak diantara mereka2 yg ceria kan hidup aku kat jengka itu.. n for ur info dia ni ank jati jengka so semua pelosok jengka tu dia tau..hehe

so ni lah mereka2 yg rapat rapat jauh ngan aku..hehe
tanpa diorg hidup aku pun xd la ceria n penuh dgn pelbagai cerita..hehe aku syg diorg sumer tp mayb aku ni tak pandai sgt jaga ati diorg sumer..
kepada kengkwn aku x kira ar yg ade gambar kat ats ni atau pun xd gambar..
kat cni aku mintk maaf sesgt kat korg if aku ade skt n terasakan ati korg..
aku ni manusia biase je yg x pandai berkwn..
kepd sesape yg nak kwn tu di alu2 kan
tp di harap terima la aku ni dgn peragai x semengah ni..huuhu

so tu jer papai...:)

4 comments:

rin0x_adz said...

nice bground..
lame tak berjalan kat blog..
friendship forever..^_~
sekali berkawan,selamanya tetap kawan..

SweeTCandY said...

hehe cepat je ko coment baru wat mlm tdik taw..hehe penat aku carik background ni ha.. naik juling2 bjik mate aku..hehe

ayienz said...

eh ade pic aku.. tp tgh kurang sopan disitu.. ayoo.. terkangkang la yo! haha

LovESweeTCandY said...

haha sopan la tu mak cik oit tu bn ang2 tu bersila..hehe