Thursday, May 19, 2011

MusIm CuTi

Waaa... 
sekarang adalah musim cuti bukan buat korang korang dan korang..hahaha
Tapi buat student diploma Ahad ni korang da kene balik blaja balik kan..
and buat kami2 yang degree masih bercuti sampai awl bulan 9 yerw..
sgt lama dan tak tau nk buat ape..huhuhu

da lama tak menaip blog ni membuatkn aku tak tau nk tulis ape
tapi memandangkan blog ni mcm x meriah je kan..
aku pun tmbh la entry yg merapu plus meleret nih...
kengkawn aku yg len wat amende la gaknyer kan..huhu
nak cari keje pun sush sbb kos aku nih bulan 7 nnt ade praktikal..huu
mane de org nk amek keje sebulan jer..huuhuh
tapi aku sgt memerlukn duit sekarang nih..
mati kutu xd duit kat tgn..uwaaa...sape setuju angkat tgn..hehehe

so klo ade sesape nk bg duit free ke kat aku kan
x pun bg keje sambilan ker kan tapi area seremban je la
sile2 la usul kan kat aku yer..haha
chow...:p

1 comment:

rin0x_adz said...

aku pon tak keje..hahaha